Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητο, τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση, αχρησιμοποίητα και να επιστραφούν σε διάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.
Στην περίπτωση της αλλαγής-επιστροφής των προϊόντων το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη και είναι απαραίτητη πρωτά η επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο της artofcolors.gr. Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ούτε επιστροφές σε κάποια απο τα προϊόντα μας.
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς. Ο αποστολέας αναλαμβάνει τα μεταφορικά με εταιρία της επιλογής του (χρέωση αποστολέα). Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα εγκριθεί η αίτηση επιστροφής χρημάτων και θα σας καταθέσουμε την αξία του προϊόντος στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το δέμα σας. Σε παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας η επιστροφή της αξίας των προιόντων γίνεται με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με επιστροφή στην ίδια Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα που έγινε χρήση κατά την πληρωμή τους. Σε αντίθετη περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος αυτού. Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προιόντων. Οποιαδήποτε έξτρα χρέωση από υπηρεσίες της courier  δεν επιστρέφονται!
Scroll to Top