Τρόποι Παραγγελίας

Τρόποι Παραγγελίας

Στο artofcolors.gr μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τρόπους για να κάνετε την παραγγελία σας.

1. Ηλεκτρονικά: Καταχωρείτε την παραγγελία σας στο artofcolors.gr, ανοίγοντας τη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και πατώντας το κουμπί «στο καλάθι».
Ακολουθώντας στη συνέχεια τις οδηγίες που θα εμφανίζονται ανά βήμα, θα ολοκληρώσετε εύκολα την παραγγελία σας, η οποία είτε θα σταλεί στη διεύθυνση επιλογής σας είτε θα σας περιμένει να την παραλάβετε στο καταστήματά μας (Λ.Μαραθώνος 93 (πρώην 83) Τ.Κ. 15344, Γέρακας, Αττική).

2. Με e-mail ή στα social media: Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν με mail στο info@artofcolors.gr ή στο Facebook, Messenger, Instagram. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καταχωρήσει τα στοιχεία και τις προτιμήσεις σας (τρόπο πληρωμής, τρόπο παραλαβής κ.λπ.) Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 17:00 και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 14:00).

3. Τηλεφωνικά: Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και τηλεφωνήστε μας στο 2106614770. Η ομάδα μας θα λύσει κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το προϊόν ή τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 17:00 και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 14:00).

4. Στο κατάστημά μας: Αν μένετε κοντά μας, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Το κατάστημά μας βρίσκεται: Λ.Μαραθώνος 93 (πρώην 83) Τ.Κ. 15344, Γέρακας, Αττική.

Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε, εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται!