Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής


1. Αντικαταβολή. Εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier (ΕΛΤΑ Courrier) στο χώρο σας και απλά καταβάλετε το αντίτιμο της αγοράς σας κατά την παραλαβή.

2.
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε κάποιον από τους εταιρικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Επιβεβαιώστε την διαθεσιμότητα και την ορθότητα της παραγγελίας σας με εμάς και προχωρήστε στην κατάθεση του τελικού ποσού για την αποστολή της παραγγελίας σας. Για οποιαδήποτε παραγγελία έχει οριστεί ως τρόπος πληρωμής η «τραπεζική κατάθεση» θα πρέπει η τελευταία να έχει εκτελεσθεί το αργότερο έως τις 14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Επιπλέον, μετά την τραπεζική μεταφορά σας, είναι υποχρέωσή σας να μας ενημερώσετε για την εκτέλεση της μεταφοράς του ποσού με email. Ως αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός (ή οι αριθμοί σε περίπτωση πολλαπλών παραγγελιών) της ηλεκτρονικής παραγγελίας που τοποθετήσατε. Η artofcolors.gr δε δεσμεύει προϊόντα για ανεξόφλητες ηλεκτρονικές παραγγελίες στις οποίες ως τρόπος πληρωμής έχει επιλεγεί η «Τραπεζική Κατάθεση» και έτσι διατηρεί το δικαίωμα της μονομερούς ακύρωσης σε περίπτωση που δεν ενημερωθεί από τον πελάτη για την εκτέλεση της τραπεζικής κατάθεσης εντός διαστήματος 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας. Στις διατραπεζικές συναλλαγές (κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας από διαφορετική τράπεζα) τα έξοδα βαραίνουν 100% τoν εντολέα. Η παραγγελία θα εκτελείται την ημέρα που εμφανίζονται τα χρήματα σε κάποιον από τους λογαριασμούς τραπέζης μας.

Οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας μας είναι οι:

EUROBANK
IBAN: GR83 0260 0530 0007 1020 1105 223
BANK SWIFT CODE: ERBKGRAA
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR68 0171 7300 0067 3014 8761 361
BANK SWIFT CODE: PIRBGRAA
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

3. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Aν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας MASTERCARD ή VISA ή κάτοχος χρεωστικής κάρτας DEBIT τότε μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών μας μπορείτε να διεκπεραιώσετε τις συναλλαγές σας μέσω του διαδικτύου αφού τοποθετήσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά. Εφόσον η παραγγελία σας τοποθετηθεί ηλεκτρονικά και ολοκληρωθεί θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας, την ημερομηνία λήξης, το όνομά σας, χωρίς κενά και ειδικούς χαρακτήρες καθώς και το τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης (CVV) στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας μας. Η υπηρεσία μας παρέχει ασφάλεια στους συναλλασσόμενους διότι οι πληροφορίες της κάρτας και του καρτούχου μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή και δεν κοινοποιούνται στην εταιρεία μας (κυρίως για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων). Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα θα πρέπει ο καρτούχος να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας του, έχοντας την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά διαθέσιμη προς επίδειξη κατά την ώρα παράδοσης του εκάστοτε πακέτου από την αντίστοιχη εταιρεία courier. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Το ίδιο ισχύει ακόμα και αν έχετε τοποθετήσει ηλεκτρονική παραγγελία για λογαριασμό Νομικού Προσώπου. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και η επωνυμία του νομικού προσώπου να αναγράφεται στην κάρτα.

4. Mε μετρητά στο φυσικό μας κατάστημα: Λ.Μαραθώνος 93 (πρώην 83) Τ.Κ. 15344, Γέρακας, Αττική.
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή σας από το φυσικό μας κατάστημα με μετρητά.

Προσοχή! Βάσει της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας (Νόμος 4172/2013 άρθρο 23) παραγγελίες που θα εκτελεστούν με παραστατικά τελικής αξίας 500€ και άνω, θα πρέπει να εξοφλούνται είτε με τραπεζική κατάθεση σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς είτε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα.

5. Mε πιστωτική κάρτα στο φυσικό μας κατάστημα: Λ.Μαραθώνος 93 (πρώην 83) Τ.Κ. 15344, Γέρακας, Αττική.
Για παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει απλά την πιστωτική του κάρτα εφόσον αυτή έχει PIN. Σε περίπτωση που η πιστωτική κάρτα δεν έχει PIN θα χρειαστεί να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό κάποιας εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και η επωνυμία της εταιρείας ή ο διακριτικός τίτλος να αναγράφεται στην κάρτα. Στο φυσικό μας κατάστημα δεχόμαστε κάρτες Visa, Mastercard και τις αντίστοιχες Debit.