Gyeon – Q² Mohs EVO Light box 50 ml

110,30  Με Φ.Π.Α.

Gyeon – Q² Mohs EVO Light box 50 ml. Η θρυλική μας επίστρωση Q² MOHS έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, με την χρήση της τεχνολογίας πολυσιλαζάνης τροποποιημένης με φθόριο για πρώτη φορά στη παγκόσμια βιομηχανία της περιποίησης αυτοκινήτων.

Ασφαλείς Αγορές

Η θρυλική μας επίστρωση Q² MOHS έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, με την χρήση της τεχνολογίας πολυσιλαζάνης τροποποιημένης με φθόριο για πρώτη φορά στη παγκόσμια βιομηχανία της περιποίησης αυτοκινήτων.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Q² MOHS EVO χρησιμοποιεί πολυσιλαζάνες τροποποιημένες με φθόριο για πρώτη φορά στη βιομηχανία περιποίησης αυτοκινήτου. Γιατί είναι τόσο σημαντικό; Η τροποποίηση των πολυσιλαζανών στα προκαταρκτικά στάδια φέρνει τεράστια οφέλη σε όλα τα επίπεδα: ανθεκτικότητα, χημική αντοχή ή ευκολία στη χρήση. Εκπληκτικά εύκολο στην εφαρμογή και στο σκούπισμα, αλλά εξαιρετικά ανθεκτικό στα χημικά. Λεπτό και λείο, αλλά πολύ ανθεκτικό. Η γυαλάδα και η ακραία υδρόφοβη είναι απλώς προστιθέμενη αξία.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

Όλες οι φόρμουλες EVO μπορούν να εφαρμοστούν σε εξωτερικούς χώρους. Εξασφαλίστε σταθερές συνθήκες, μην χρησιμοποιείτε ποτέ σε άμεσο ηλιακό φως και ελέγξτε την πρόγνωση του καιρού! Η επίστρωση δεν πρέπει να βραχεί τις πρώτες 12 ώρες μετά την εφαρμογή.

30ML = 50ML

Το κλασικό Q² MOHS ήταν γνωστό ως πολυστρωματικό προϊόν. Η έκδοση EVO του, το αλλάζει και τώρα επιτρέπει μια πολύ απλή εφαρμογή με ένα μόνο στρώμα. Χάρη στη φόρμουλα, αλλά και στο Q²M COATING APPLICATOR, τα 30 ml της φόρμουλας EVO ισοδυναμούν με τουλάχιστον 50 ml του αποσυρμένου, κλασικού προϊόντος που προσφέρει ακόμη βελτιωμένη απόδοση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Εφαρμόστε το προϊόν ελεύθερα σε ένα ολόκληρο πάνελ. Μόλις ανέβει η θερμοκρασία και η υγρασία, εφαρμόστε σε μικρότερα τμήματα και σκουπίστε αμέσως. Το προϊόν θα φουσκώσει ελαφρά στο πάνελ – αυτός είναι ο τέλειος συγχρονισμός για σκούπισμα. Συνιστούμε το Q²M SOFTWIPE ή το Q²M POLISHWIPE.

Συμβουλή: Η επιλογή των πετσετών για το σκούπισμα επίστρωσης είναι εξαιρετικά σημαντική. Μην μένετε σε έναν μόνο τύπο – ανάλογα με τη βαφή και το κλίμα, ακόμη και το Q²M SUEDE μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για την τελειοποίηση της επιφάνειας.

Περιεχόμενα Συσκευασίας: Q² MOHS EVO / Q²M COATING APPLICATOR / INSTRUCTION MANUAL / MAINTENANCE BOOKLET MINI / DOOR STICKERS / #GYEONIZED STICKER
Διαθέσιμες Συσκευασίες: 50 ML
Διάρκεια: Μέχρι 36 μήνες / 40.000 km για ένα χέρι & μέχρι 48 μήνες / 50.000 km για δύο χέρια επίστρωσης
Ανοχή PH: 2-11
Κατανάλωση: 15-25 ml/αυτοκίνητο

Βάρος 0,2 kg
Κατασκευαστής

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Gyeon - Q² Mohs EVO Light box 50 mlGyeon – Q² Mohs EVO Light box 50 ml
110,30  Με Φ.Π.Α.
Scroll to Top