Gyeon – Q² One EVO Light box 50 ml

60,92  Με Φ.Π.Α.

Gyeon – Q² One EVO Light box 50 ml. Προσφέρει μεγάλη αντοχή, βελτιωμένη κατά 50% σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση. Η μεγαλύτερη απόδοση και η υψηλότερη χημική αντοχή το καθιστούν μια εξαιρετική επίστρωση για κάθε επαγγελματία.

Ασφαλείς Αγορές

Το Q² One EVO συνδυάζει τα οφέλη όλων των μορφών προστασίας. Παραμένει τόσο εύκολο στην εφαρμογή όσο το φυσικό κερί και ανθεκτικό όσο μια κανονική επίστρωση.
Με την εισαγωγή των τύπων EVO, το Q² ONE EVO είναι ακόμα πιο απλό στην εφαρμογή από πριν. Προσφέρει μεγάλη αντοχή, βελτιωμένη κατά 50% σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση. Η μεγαλύτερη απόδοση και η υψηλότερη χημική αντοχή το καθιστούν μια εξαιρετική επίστρωση για κάθε επαγγελματία.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

Όλες οι φόρμουλες EVO μπορούν να εφαρμοστούν σε εξωτερικούς χώρους. Εξασφαλίστε σταθερές συνθήκες, μην χρησιμοποιείτε ποτέ σε άμεσο ηλιακό φως και ελέγξτε την πρόγνωση του καιρού! Η επίστρωση δεν πρέπει να βραχεί τις πρώτες 12 ώρες μετά την εφαρμογή.

ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ & ΥΔΡΟΦΟΒΙΚΟ

Το Q² ONE EVO ανταποκρίνεται σε όλες τις προσδοκίες που έχουν οι λάτρεις της φροντίδας του αυτοκινήτου. Το Q² ONE EVO συνδυάζει τα οφέλη όλων των μορφών προστασίας. Παραμένει τόσο εύκολο στην εφαρμογή όσο το φυσικό κερί και παραμένει ανθεκτικό όσο μια κανονική επίστρωση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Εφαρμόστε το προϊόν ελεύθερα σε μικρά τμήματα – μέγιστο 50×50 cm. Σκουπίστε αμέσως με το Q²M SOFTWIPE ή το Q²M POLISHWIPE. Το Q² ONE EVO δημιουργεί ένα παχύ στρώμα, επομένως θα χρειαστείτε μια απορροφητική πετσέτα.

Συμβουλή: Η επιλογή των πετσετών για το σκούπισμα επίστρωσης είναι εξαιρετικά σημαντική. Μην μένετε σε έναν μόνο τύπο – ανάλογα με τη βαφή και το κλίμα, ακόμη και το Q²M SUEDE μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για την τελειοποίηση της επιφάνειας.

Βάρος 0,2 kg
Κατασκευαστής

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Gyeon - Q² One EVO Light box 50 mlGyeon – Q² One EVO Light box 50 ml
60,92  Με Φ.Π.Α.
Scroll to Top