Gyeon – Q² Primer 120 & 1000ml

14,40 77,00  Με Φ.Π.Α.

Το GYEON Q² PRIMER είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ φινίρισμα και αστάρι με βάση το διοξείδιο του πυριτίου (SiO2). Παρέχει εξαιρετική προετοιμασία της επιφάνειας πριν από την επίστρωση και ένα απίστευτα γυαλιστερό φινίρισμα.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,
Ασφαλείς Αγορές

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Το GYEON Q² PRIMER είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ φινίρισμα και αστάρι με βάση το διοξείδιο του πυριτίου (SiO2). Παρέχει εξαιρετική προετοιμασία της επιφάνειας πριν από την επίστρωση και ένα απίστευτα γυαλιστερό φινίρισμα. Κύριος στόχος του είναι να τελειοποιήσει το φινίρισμα στα χρώματα που είναι δύσκολο να δουλευτούν, μειώνοντας δραματικά τον κίνδυνο των γρατζουνιών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πριν από την επίστρωση. Το Q² PRIMER αφήνει μια ομαλή και λεία επιφάνεια, έτοιμη για
την επίστρωση.

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Το Q² PRIMER είναι μια μοναδική φόρμουλα προετοιμασίας της βαμμένης επιφάνειας πριν από την επίστρωση χωρίς την ανάγκη χρήσης οποιουδήποτε άλλου προϊόντος. Παρέχει απίστευτη γυαλάδα και ένα καθαρό, υψηλής ποιότητας φινίρισμα, έτοιμο να επικαλυφθεί με οποιοδήποτε επικάλυψη χαλαζία.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Χρησιμοποιείστε μηχανή γυαλίσματος της επιλογής σας. Δουλέψτε στις χαμηλές στροφές. Σκουπίστε με ένα πανί από HQ μικροΐνες. Εάν θέλετε να κάνετε την επίστρωση αμέσως μετά τη χρήση, σκουπίστε την επιφάνεια με το Q²M PREP μετά από τουλάχιστον 15 λεπτά αφού έχει χρησιμοποιηθεί Q² PRIMER. Η επίστρωση θα μπορούσε να εφαρμοστεί μετά από 24 ώρες και χωρίς τη χρήση του Q²M PREP.

Βάρος Μ/Δ
Κατασκευαστής

Συσκευασία

,

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Scroll to Top