Gyeon – Q²M Prep

14,57 74,00  Με Φ.Π.Α.

Το Q2M PREP έχει ισχυρές καθαριστικές και απολιπαντικές ιδιότητες χάρη στις οποίες η προετοιμασία του οχήματος για εφαρμογές detailing γίνεται πολύ πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , ,
Ασφαλείς Αγορές

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΜΕ ΧΑΛΑΖΙΑ

Το GYEON Q2M PREP είναι ένα απαραίτητο συμπλήρωμα για την προετοιμασία ενός οχήματος πριν από την εφαρμογή του επιχρίσματος. Επιτρέπει την εξάλειψη οποιονδήποτε ελαιώδη καταλοίπων, δημιουργώντας έτσι μια ομαλή, αντιστατική επιφάνεια.

ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟΛΙΠΑΝΣΗ

Το Q2M PREP έχει ισχυρές καθαριστικές και απολιπαντικές ιδιότητες χάρη στις οποίες η προετοιμασία του οχήματος για εφαρμογές detailing γίνεται πολύ πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΩΝ

Σε αντίθεση με άλλες ουσίες απολίπανσης που διατίθενται στην αγορά, όχι μόνο απωθεί ττις ελαιώδεις ουσίες και τα υπολείμματα πολτού γυαλίσματος ή παλιά κεριά, αλλά είναι επίσης πολύ ικανή για την διάλυσή τους, ως εκ τούτου, η εξάλειψη τους γίνεται πολύ ευκολότερη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Όλες οι κεραμικές επικαλύψεις απαιτούν άριστη προετοιμασία της επιφάνειας. Η διαδικασία παρασκευής είναι κοινή για όλα τα επιχρίσματα και απαιτεί ισχυρή και αποτελεσματική απολίπανση. Επίσης, όλα τα υπολείμματα πάστας γυαλίσματος πρέπει να αφαιρεθούν και αυτό είναι ένα κρίσιμο σημείο της προετοιμασίας. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε το Q2M PREP. Κατά την εφαρμογή, χρησιμοποιήστε μια μαλακή πετσέτα μικροϊνών, κατά προτίμηση με αντιστατικές ιδιότητες.
Ψεκάστε στην πετσέτα ή στην επιφάνεια. Σκουπίστε απαλά σε ευθεία κίνηση. Αν κριθεί απαραίτητο, επαναλάβετε την ενέργεια. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Ζητήστε ιατρική βοήθεια σε περίπτωση κατάποσης.

Ποσόστοση σε IPA : >50%
Κατανάλωση: 150 ml/αυτοκίνητο

Βάρος Μ/Δ
Κατασκευαστής

Συσκευασία

, ,

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Scroll to Top