Έκπτωση!

ΔΟΧΕΙΟ ΠΡΟΠΙΕΣΗΣ ΑΦΡΟΥ 2lt

65,10  Με Φ.Π.Α. 58,59  Με Φ.Π.Α.

Εξαιρετικά στιβαρός ψεκαστήρας προπίεσης 2Lt για την επεξεργασία ουδέτερων και αλκαλικών προϊόντων. Με εναλλάξιμα ακροφύσια για λίγο εώς πολύ αφρό.

* Εκπτώσεις 10% σε όλα τα προϊόντα Koch-Chemie *
- +
Κωδικός προϊόντος: 9998283 Κατηγορίες: , , , Μάρκα:
Ασφαλείς Αγορές

Το Pressure Foam Sprayer είναι ένας ευέλικτος ψεκαστήρας αφρού με αντλία πίεσης χωρητικότητας 2 λίτρων, ειδικά σχεδιασμένος για τη χρήση ουδέτερων και αλκαλικών προϊόντων.
Αυτό το στιβαρό σετ ψεκαστήρα αφρού είναι ιδανικό για χρήση σε συνεργεία αυτοκινήτων, πλυντήρια αυτοκινήτων και περιποίηση οχημάτων.
Τα εναλλάξιμα ακροφύσια επιτρέπουν στον αφρό να ρυθμίζεται βέλτιστα, ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε λεπτό νέφος ή πυκνό αφρό.
Χάρη στις ανθεκτικές σφραγίδες EPDM, ο ψεκαστήρας πίεσης είναι ανθεκτικός στα χημικά και εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Αυτή η γεννήτρια αφρού είναι ιδανική για αποτελεσματική εφαρμογή προϊόντων καθαρισμού σε επιφάνειες οχημάτων, ζάντες και άλλες δυσπρόσιτες περιοχές.
Ο αφροποιητής αντλίας πίεσης διασφαλίζει ότι ο καθαρισμός είναι ενδελεχής και ακόμη και χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να ασκήσει υπερβολική πίεση.

Τομείς Εφαρμογής

Συνεργεία αυτοκινήτων και πλυντήρια αυτοκινήτων.
Καθαρισμός οχήματος και φροντίδα στεφάνης.
Εφαρμογή ουδέτερων και αλκαλικών προϊόντων καθαρισμού.
Επαγγελματική παραγωγή αφρού για τη φροντίδα του οχήματος.

Σύσταση Εφαρμογής
Πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, διαβάστε τις οδηγίες λειτουργίας και ακολουθήστε τις οδηγίες εφαρμογής για τα χρησιμοποιούμενα προϊόντα.
Μετά τη χρήση, απελευθερώστε την πίεση του ψεκαστήρα και ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Σημειώσεις
Προστατέψτε τον ψεκαστήρα αφρού υπό πίεση από κρούσεις.
Κατάλληλο μόνο για ουδέτερα και αλκαλικά προϊόντα.

Βάρος 0,650 κ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Κύλιση στην κορυφή